Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 4. desember 2012

Jul - Sølv og Hvitt del 1 - Langåpent - 2012

Her kommer det endelig bilder av julebutikken Sjarm og Glede ;-) Jeg har tatt flere bilder, men jeg må bare få redigert dem først ;-) Imellomtiden kan dere kose dere med disse bildene fra butikken så lenge :)
Minner om at vi har åpent til kl. 22.00 både fredag den 7 des og fredag den 14 desember, Storgaten 15, 1890 Rakkestad. Siste uken før jul er det åpent til 19.00 på hverdagene. Ellers har vi åpent til 16.00 på lørdagene fram til jul ;-)
Den 7 desember er det egentlig ikke noe spesielt som skjer i Rakkestad, men vi på Sjarm og Glede ønsker å yte litt ekstra service til våre kunder ved å gi dere muligheten til å handle på kveldstid. Vi kommer til å servere pepperkaker, og vi har også masse nyheter på klesfronten. Den 14 er det julemarked i gatene så da blir gatene fulle ;-) Ønsker dere en litt mer fredelig handel, vil vi anbefale at dere benytter fredag den 7 desember til å handle hos oss. Vi vet av erfaring at når det er julemarked, er det helt kaos ;-) Kos dere med første del av bildene i sølv og hvitt ;-)
Ovenfor ser dere noen flotte vinterbarn. De kan stå fremme selv når julen er over ;-) Jeg tror ikke jeg sier så mye mer jeg, så kan dere nyte bildene og se selv ;-)


Det kommer flere bilder etterhvert. Håper vi ser dere fredag den 7 eller den 14 desember :-) Butikken bugner av julegavetips innen interiør, smykker og klær ;-)
Velkommen inn for en hyggelig handel ;) 

Vi kan evt sende varer i posten også, men da må dere bestille for over 500 kr. Varene blir sendt når pengene for varene + porto kommer inn på konto. Send evt mail til hringsor@online.no dersom dere ønsker tilsendte varer ;-)
Ønsker dere en fin førjulstid. Klem Hilde

1 kommentar:

Frk.Prøis sa...

Hei!
Ser ut som en kjempe fin butikk du har! Så gøy det må være å ha en egen interiør og mote verden! Det er min store drøm!
Takk for fine ord på bloggen min!
Ønsker deg en fin Førjulstid!
Anette