Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

fredag 7. desember 2012

Julebutikken Sjarm og Glede del 2, Kveldsåpent

I DAG HAR VI ÅPENT TIL 22.00 FOR BLOGGERE OG DERE PÅ FACEBOOK :-) 

(DET KOMMER IKKE I AVISA, KUN EKSTRA TILBUD TIL DERE) 

GI BESKJED OM AT DERE FANT DETTE PÅ NETTET, SÅ FÅR DERE -20% PÅ EN VALGFRI VARE I DAG :-)

Her kommer del to av julebutikken Sjarm og Glede ;-) Det kommer bilder av rødt etterhvert ;-) 
Minner om at vi har åpent til kl. 22.00 både fredag den 7 des og fredag den 14 desember, Storgaten 15, 1890 Rakkestad. Siste uken før jul er det åpent til 19.00 på hverdagene. Ellers har vi åpent til 16.00 på lørdagene fram til jul ;-)
Den 7 desember er det egentlig ikke noe spesielt som skjer i Rakkestad, men vi på Sjarm og Glede ønsker å yte litt ekstra service til våre kunder ved å gi dere muligheten til å handle på kveldstid. Vi kommer til å servere pepperkaker, og vi har også masse nyheter på klesfronten. Den 14 er det julemarked i gatene så da blir gatene fulle ;-) Ønsker dere en litt mer fredelig handel, vil vi anbefale at dere benytter fredag den 7 desember til å handle hos oss. Vi vet av erfaring at når det er julemarked, er det helt kaos ;-) Kos dere med andre del av bildene fra julebutikken ;-)Til dere som forelsket dere i SNØMANNEN......., han er dessverre utsolgt. Den bare blåste ut av butikken, før jeg fikk lagt ut bildene :-/ 
Sorry, men det er mye annet fint som dere ser på bildene nedenfor. Vi serverer pepperkaker, og husk at vi har åpent til 22.00 i dag :-) Velkommen inn for en god handel ;-) 
Klem Hilde

Ingen kommentarer: