Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

fredag 9. mars 2012

Lagre bloggen din !!!!

Jeg har fått den æren av å holde ett foredrag om interiør og dekking av bord :-) Det både gleder og gruer jeg meg til :-) Jobber derfor med en powerpoint presentasjon til foredraget.

Da jeg skulle hente ut en del bilder fra bloggen min, så kom bare halvparten opp.  Av en eller annen grunn så viste pcen mine innlegg fra mai 2010, og ingen før det.....
Jeg lette etter innlegg om kjøkken mitt før og etter, men fant det ikke.
Jeg kjente jeg begynte å kaldsvette, og begynte å bli litt nervøs.

Det er ikke verdens undergang om den blir borte, men for de som blogger selv, vet man hvor mye jobb det er. Dessuten så er det ens eget prosjekt, og man vil jo ikke at det bare skal forsvinne. Det er jo som en dagbok, og det er sikkert god inspirasjon for andre enn meg selv og se på det.

Så ringte min svigerinne og jeg fikk henne til å sjekke. Det viste seg at hun fikk opp innleggene mine.
Så da var den iallfall ikke borte ;-) puh...... Jeg måtte rett og slett bare be pcen om å vise alle innlegg og da kom de til slutt fram :-)

Her har dere ett av koblingene jeg letet etter (nemlig kjøkkenet mitt før og etter): http://sjarmogglede.blogspot.com/2009/09/kjkkenet-fr-oppussing.html

Jeg kjente hvor utrolig lettet jeg ble ;-) og satte igang med å kopiere bloggen min inn i word.
Nå har jeg lagret alle innleggene mine, og vil bare
oppfordre alle som lager blogger om å ta en kopi av det dere har lagt ut. 
Veldig kjekt å ha for deres egen del :-)

Det ville være veldig trist om alt arbeidet ditt ble borte.

Ønsker dere en fin dag ;-) Skal snart legge ut ett innlegg som er litt mer spennende en dette ;-)
Klem Hilde

2 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Takk for tipset!! Det hadde vært dumt om alt skulle forsvinne! Man kan visst lage en bok som viser alle innleggene. Det blir vel bare med tanken, tenker jeg.

Ønsker deg en fin helg!

Klem:-)

Sjarm og Glede sa...

Bare hyggelig :-) Sikkert lurt med en bok :-) Jeg skal gjøre det til en fast rutine, og lagre en kopi med en gang jeg har laget innlegg :-) Det er jo så fort gjort når man gjør det med en gang ;-)
Ønsker deg en fin helg også :-)
Klem :-)