Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

mandag 27. februar 2012

Kjøkken lin/hvitt

Wow innlegg nr 2 på en dag..... det er ikke dårlig til å være meg ;-D Grunnen til at jeg ikke skriver så ofte er at tiden rett og slett er for knapp. Jeg skulle gjerne ha skrevet oftere enn det jeg gjør. 

Jeg fant ut at jeg hadde ikke publisert de siste bildene på hvordan det ser ut på kjøkkenet mitt om dagen. Så da kommer de bildene om det nå ;-)
Disse pottene er jeg så utrolig glad i, de er røffe og samtidig veldig fine. De har stått i stuen og flere andre steder i huset, og nå var det kjøkkenet sin tur ;-) Det er vel slik med ting man liker ekstra godt.


Ovenfor ser dere ett oversiktsbilde av kjøkkenet. Nedenfor ser dere den søte hjerte puta som jeg er så glad i ;-)
Nedenfor ser dere hjørneskapet som jeg malte i fjor (se tidligere reportasje). Det har blitt så fint og jeg bare elsker det skapet :-) Det var faktisk det aller første møblet som mannen min og jeg kjøpte oss.

 Jeg bytter stadigvekk på den dekorasjonen som er inni skapet. Dette hadde jeg før jeg gjorde det om.

 Jeg er så fornøyd med den kombinasjonen med lin og hvitt. Det blir liksom så varmt og samtidig lyst.
Ovenfor ser dere tallerkenhylla som jeg har fylt med kokebøker. Jeg må innrømme at jeg er ikke den flinkeste til å bruke kokebøker, men er veldig glad i å lage mat for det. Det blir ofte til at jeg lager noe ut fra eget hode, og jeg får høre at familien synes det er godt. Så godt er iallefall det da ;-D

Så da vet dere hvordan kjøkkenet mitt ser ut for tiden ;-)
 Ha en flott dag ;-) Klem Hilde

3 kommentarer:

Små gleder sa...

Elsker stilen din!

Ha en flott søndag :)

Sjarm og Glede sa...

Tusen takk for flott kommentar ;-)
Varmer mitt hjerte ;-)

Ha en flott dag ;-)

Jatte sa...

Så skjønt kjøkken du har.. :)
Fine bilder.

Lykke til i utfordringen!
Ha en fin Onsdag.
Klem Jatte:)