Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

mandag 23. januar 2012

Jul i stua 2011

Hei :-) Endelig fikk jeg tid til å laste opp bildene fra julen 2011 hjemme i stua ;-) Det er vel ingen som snakker om jul lenger nå, så langt ut i januar ;-) Jaja jeg legger de ut allikevel, slik at jeg får det i riktig rekkefølge. Har tatt noen vinterbilder av stuen som kommer på bloggen senere ;-) Kos dere med julen i stua mi ;-D
Nedenfor ser dere vårt flotte juletre, som ungene pyntet. Det har vært deres jobb i alle år, og synes de var flinke jeg ;-)

Nedenfor ser dere seksjonen vår. Den har jeg malt, da den var furu i sitt forrige liv ;-) Jeg skal lage en "før og etter" reportasje om seksjonen en dag jeg får tid ;-)


Disse nissene er jeg så glad i, og de har hatt fast plass i seksjonen mange år ;-)

Ovenfor ser dere også litt av sofaen vår , og nedenfor den tolvarmede lysekronen. 
Den er så utrolig fiiiiiiiiiiiiiiiin, og jeg synes den kler den store stuen vår ;-) 
En kan liksom ikke sette inn en så stor lysekrone hvor som helst. 
Jeg har forresten en slik for salg i butikken min Sjarm og Glede ;-) '
Så bare å komme innom butikken hvis du også vil ha en slik lysekrone ;-)

Den søte vinterdekorasjonen jeg har i vinduet oppå blomsterpotten har jeg framme fortsatt, selv om julen er kastet ut ;-) Det samme gjelder med de vinterhjertene som henger på gardinen. Jeg føler liksom at det er mye igjen av vinteren ennå, derfor passer det godt med litt vinter inne også ;-) Det kommer flere bilder fra vinterstuen etterhvert ;-)


Nedenfor ser dere Rolf Berg nissene som jeg er så glad i ;-) 
Jaja da var julereportasjen over for denne gang, og man kan endelig få lagt ut noen bilder som ikke har med jul og gjøre ;-) Føler liksom at det bør komme i riktig rekkefølge, selv om det kan gå litt tid mellom hver gang jeg får muligheten til å skrive.
Ønsker dere alle en flott vinterdag ;-) Klem Hilde 

5 kommentarer:

Bossa sa...

Koselig det var hos deg i jula...
Klem :O)

Syster Yster sa...

Takk for en hyggelig handel i dag :) Måtte en tur innom bloggen din. En snartitt i dag, så får jeg heller gå grundigere til verks en annen dag.

Den store engelen din var virkelig vakker!!

Elin

Sjarm og Glede sa...

Takk for hyggelige kommentarer om siden min ;-)
Ha en fin dag. Klem Hilde

Lite hi sa...

Skikkelig koselig ! :) Herlig julestemning! :)

Ha en fin dag!

Klemmer fra Lite hi

Sjarm og Glede sa...

Tusen takk ;-)