Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

fredag 1. juli 2011

Glansdagen - Dekor hjerter og skilt

God sommer alle sammen ;-)

Her kommer ett lite livstegn fra meg igjen ;-)

Jeg leser innleggene på NIB om dagen med stor misunnelse ;-)
De har nemlig vært på "GLANSDAGEN", ett bloggtreff for interiørdamer. Det ser ut som de har hatt det så kjekt, så skulle virkelig ønske jeg hadde vært der....
Jaja jeg får vel muligheten en gang jeg også ;-) Det er iallefall utrolig morro å få en liten smakebit av det de har vært med på gjennom bilder. Jeg storkoser meg med dem ;-) Heldiggriser var dere jenter som var der ;-D (Hvis noen av dere lesere ikke vet hva jeg snakker om nå, så gå inn på NIB linken min litt lenger ned på siden og les om "Glansdagen" :-)

Nedenfor ser dere noen søte små skilt som er fine å henge på en ledig spiker eller knagg ;-)Sommer for meg betyr maletid ;-) Jeg driver med ett maleprosjekt om dagen, det kommer innlegg om det litt senere når jeg er ferdig ;-)

Ha en god natt ;-) Klem Hilde :-)

1 kommentar:

Bossa sa...

Hei på deg. Fine hjerter. Kommer kanskje innom i morra eller på lørdan. Klem :O)

Det oppstod en feil i denne gadgeten