Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 10. mai 2011

KONFIRMASJON (3) - FESTBORD BLÅTT

Her kommer del tre av min reportasje om festbord.
I dette innlegget skal det handle om blått og sølv. "Blått er rått" og sølv er festfarge nr EN mener jeg ;-)

Selv om blått er en guttefarge, så er det ikke dermed sagt at det bare er gutter som kan bruke det!
Jenter kan bruke like mye blått som gutter. Smaken er heldigvis forskjellig, og det er opptil hver og en, og bestemme seg for hvilken farge man vil ha. Det viktigste er at man blir fornøyd selv ;-)Ovenfor ser dere en festremse med sølvskimmer i. Legger man på en slik festremse på midten av en hvit duk, og dekker med lys og "stæsj", så oser det fest av bordet ;-)

I feks. en konfirmasjon hvor gutten eller jenta ikke har noen spesielle interesser, så kan man feks. bruke steinservietter. Lager man en vifte så kan man evt ha store blå middagservietter under. Kanskje han eller hun er glad i musikk...... og da kan det jo passe fint med servietter med noter på, også har man store sølvservietter i bunn. Som nevnt på de andre reportasjene ønsket jeg ikke å bryte serviett pakningene, men jeg regner med at dere forstår hva jeg mener allikevel. Vi har en fin fotballspiller i smijern som kan passe til bordet og fotballservietter, men det har jeg desverre ikke bilde av her. Se på konfirmasjonsbordet for i fjor på bloggen min ang. fotballserviettene ;-) Nedenfor har jeg brukt den samme festremsen bare i blå/turkis, den er også veldig fin synes jeg. En jente vil kanskje ha litt ekstra "stæsj" på bordet, og kan da feks strø på litt pynt. På Sjarm og Glede har vi flere ulike strøpynt og velge mellom ;-) Jeg synes sommerfuglene er utrolig fine ;-) En blomstergirlander i midten, med telysholdere ved siden, av gir ett mykt fint bord. Dersom man skal ha bordkort så har vi flate steiner man kan skrive på og de passer godt til steinserviettene. Til en jente kan man feks bruke sølvhjerter å skrive på. Det er bilde av den på min reportasje om nøytrale farger.Ett firkantet lysfat med jeansblå og gråfargede lys, og litt glass steiner, gjør seg fint som en dekorasjon. Dessuten er det en enkel dekorasjon som er ferdig på null komma niks. Lave glassholdere til blomster, sammen med strøpynt kan være fint på ett bord.

Nedenfor er dere en avlang glassplate hvor det er plass til to lys. Det er fint med lys i ulike høyder, for det gir ett fint spill når lysene er tent. Matte og blanke blå glass steiner gjør seg fint rundt lysene sammen med blomsten i hvitt med glitter på.Her ser dere enda ett alternativ til serviett. Den er litt morsom for det ser ut som om blå tråd er "nøstet" på ;-) Vi har også ulike bånd i butikken som passer godt til sanger, eller knyte dem rundt lysene ;-)For dem som synes det blir litt vel mye blått i serviettene, så kan de evt bruke en hvit gerbera serviett med striper, og en stor kremfarget i bunn. Det nærmer seg konfirmasjon for mange, jeg håper du har fått litt tips denne gangen også ;-)
Det kommer mer så titt innom igjen snart ;-D

Ha en flott dag med forhåpentligvis "BLÅ" himmel ;-)

Klem Hilde :-)

4 kommentarer:

sylvia sa...

hei
så vakkert dette blir,
klem fra sylvia

Anonym sa...

Hei!

Jeg er på utkikk etter de serviettene med g-nøkkel og noter på. Fant dem ikke på Løitens utsalg i Trondheim, og har lett flere plasser. Vet du hvor de er store på de paper-design serviettene. Evt om en kan bestille på nettet?

Mvh

Cecilie

Sjarm og Glede sa...

Hei jeg har noen pk igjen av serviettene med notene på i butikken. Dersom du setter inn penger på konto for servietter og porto, kan jeg evt sende til deg.
Prøvde å svare på mailen din, men siden du hadde anonym adresse, vet jeg ikke om du fikk svar.

Hilsen Hilde på Sjarm og Glede

Anonym sa...

Hei har sendt en mail og lurer på de samme serviettene som over.Hvis det er slutt kan du kanskje tipse meg om mulig andre steder de kan ha dette?

Mvh sol