Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

onsdag 16. juni 2010

London

Ferietiden nærmer seg ;-)
Noen har ikke peiling på hvor man skal i ferien, mens andre har det klappet og klart. For de som ennå ikke har bestemt seg, så kan jeg iallefall anbefale en langweekend i London. London er en utrolig flott by og har noe for enhver smak. London er en by man gjerne kommer tilbake til ;-)

Kanskje man kan ta en runde meg London Eye på en vakker solskinnsdag og se hele byen. Man kan feks. bare rusle hånd i hånd langs Themsen, og bare nyte synet av alle de ulike bygningene som ligger langs vannet. Se bare på de store forskjellene på fasadene på bildet nedenfor:


Eller man kan dra på marked i Notting Hill, shoppe, spise, drikke, gå på Teater eller Madame Tussaund. Jeg kunne skrevet en hel bok om London, men det skal jeg ikke gjøre nå iallefall ;-D

Mannen min fylte 40 år i våres. Istedenfor en gave så fikk han en opplevelse, nemlig en reise til London. Vi bodde sentralt i nærheten av de kjente handlegatene Regent Street og Oxford Street. Hotellet vi bodde på heter Courthouse by Hilton.
Det var ett kjempeflott hotell og nedenfor ser dere bilder derifra:
Dette er vestibylen, og den gav ett godt første inntrykk. Da vi sjekket inn fikk vi varme kjeks fylt med sjokolade ;-) mmmmmm........jeg kan nesten kjenne den deilige smaken ennå :-D

Soverommet svarte også til forventningene:

På baksiden av dette speilet ligger badet. Når det er lyst på badet, og mørkt på soverommet
så skinner det ett fint lys rundt speilet inn mot soverommet. Veldig spesielt og fint. Nedenfor er gangen nede i vestybilen. Kjempekoselig dør ;-)

Uansett hvor du reiser i ferien så håper jeg den blir bra. Ett tips: Ta ting på sparket og nyt dagene. Det kan hende det blir den beste ferien. Klem Hilde ;-)

1 kommentar:

Bekka sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg!
Spennende London-innlegg dette også - ordentlig lekkert hotell dere bodde på :)
Nei, man blir virkelig aldri ferdig med London!
Ha en fin dag,
Klem fra Bekka