Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 10. august 2010

Markens Grøde

RAKKESTAD 13-15 AUGUST 2010

Til helgen er det markens grøde messe i Rakkestad. Det er sommerens store kultur og folkefest. Her står mat, kultur, landbruk og en god handel står i fokus.
Faste elementer er Barnas gård, Bygdetunet, Bondens marked og over 100 utstillere innen organisasjoner, lag, foreninger og salg. Markens Grøde er ei messe helt uten blinkende neonlys og karuseller. Messen har ett mangfoldig og variert program, og er en koselig landsbyaktig messe. Dersom du vil lese mer om Markens Grøde er adressen: http://mgrode.no/
Jeg kan varmt anbefale messen for både store og små :-)
Sjarm og Glede (Design, Gaver og Interiør) skal ha stand innendørs i messehallen.
Ta turen standen vår så kanskje vi ses ;-)

Ingen kommentarer: