Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

søndag 9. mai 2010

Konfirmasjonsbord gutt

De fleste guttene overlater pyntingen av konfirmasjonsbordet til "mamma". De er allikevel klare på at de vil ha det så enkelt som mulig. Når alt kommer til alt, tviler jeg ikke på at de setter pris på det uansett bordet blir.
Gutter er nok ikke så fokusert på den biten av konfirmasjonen ;-)

Man kan f.eks fylle en glass skål med blåaktige stener, og ha kubbelys i forskjellige høyder. Hvis man ikke vil ha så mye blomster, kan man bare sette en liten blomst oppi glass skålen.
Da blir den en del av dekorasjonen.


Tradisjon tro så velger de fleste standard hvit duk i bunn.

Men hvorfor ikke bryte denne tradisjonen og velge f.eks en gråaktig duk i bunnen. Ved å legge en smal svart festremse oppå den grå duken, vil bordet få ett voksent uttrykk.
Det er jo tross alt en gutt som trer inn i de voksenes rekker, som står til konfirmasjon ;-)

Konfirmasjonsdagen er jo en festdag. Så for å skape festinntrykk kan man også bruke sølvstaker.
Grått, svart og sølv er en veldig fin kombinasjon til gutt.

Hvis gutten har fridtisinteresser som f.eks fotball, så kan man gjerne bruke det som ett tema på serviettene.
Hvis man skal ha blomsteroppsatser, kan man jo ha en liten fotball oppi oppsatsen. Som bordkort kan man feks bruke steiner som man skriver navnene på.

Det kan jo hende at konfirmanten derimot hater fotball, og heller liker og skru bil.....
Skal man lage ett bord som passer til det, så kan man feks. kjøpe inn noen nye og skinnende skruer.
Bruk aluminiumsfolie som festremse, med de skinnende skruene oppå.
Ha masse t-lysholdere oppå aluminiumsfolien med feks en grønn bladgirlander som svinger seg rundt lysene. Jeg har ikke noe bildet av ett slikt bord. Det var en ide som dukket opp nå mens jeg skrev ;-)
Det er ikke noe i veien for å dekke ett slikt bord til jenter også. Noen jenter er ikke typisk jentete og liker det røffe og tøffe. Uansett, jente eller gutt. Lykke til med konfirmasjonsbordet ;-)
Klem Hilde

Ingen kommentarer: