Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 6. mai 2010

Felles konfirmasjonsbord

Konfirmasjon er godt i gang enkelte deler av landet. Det er fortsatt mange som ikke har hatt den ennå. Tenkte derfor å komme med noen ideer til dere som "river dere i håret" om dagen, pga tanker rundt ett konfirmasjonsbord.
God planlegging er en stor del av jobben !

Uansett om det er jente eller gutt som skal konfirmeres, så kan lime og hvitt fungere til begge. Tenk også på at det ikke blir for høye dekorasjoner på bordet. Det er hyggelig at gjestene kan se på hverandre, uten at de må "svitsje" fra side til side, pga. høye lys på bordet.

(Men hvis man vil ha ett rokka selskap, hvor folk danser fra side til side, kan man jo det da ;-D)

Tenk også på at t-lys stort sett bare brenner i 4 timer, og det er litt kjedelig om alle slukner omtrent samtidig ;-) Ha gjerne flere t-lys allikevel for det blir fin stemning av dem.

Jeg anbefaler å ha noen kubbelys i tillegg, da de vil brenne hele kvelden uten å slukne. Ved å sette kubbelys i forskjellige høyder på ett sølvfat, blir det en veldig fin effekt når lysene er tent. Man kan i tillegg pynte fatet med f.eks. løse blomsterstrø og mansjetter. Kanskje man kunne hatt en liten ramme med bilde av konfirmanten da hun/han var baby. Det ville jo være litt morsomt for gjestene å se.

Husk å bruke gode kvalitetslys som varer lenge!

De koster mer enn billige lys, men det kan være verdt det. På en konfirmasjonsdag har man mye annet å tenke på enn å bekymre seg over om dekorasjonene faller sammen ;-)

En gang kjøpte jeg noen billige lys, som jeg hadde kjøpt på et typisk sted hvor de selger slikt. Jeg fant ut at jeg måtte jo få brukt opp ett av de billige lysene jeg hadde kjøpt..... Jada, etter ett par timer så datt hele lyset sammen. Det fløt utover den nye duken min, så jeg fikk bare brukt den en gang..... Så totalt sett ble ikke det billige lyset så billig allikevel. Dere kan tro jeg var mektig irritert da, men heldigvis kan jeg smile over det nå ;-D

Men jeg fikk meg en skikkelig lærepenge da ;-)

Lykke til med forberedelsene ;-)
Jeg kommer snart tilbake med ideer til både "jentebord" og "guttebord"
Klem Hilde ;-)

Ingen kommentarer: