Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

onsdag 9. desember 2009

Rød Jul

Her kommer en mengde bilder fra butikken for de som liker rød jul. Liker rødt veldig godt selv jeg ;-) Rødt er en varm, god og tradisjonell farge når det gjelder jul :-)

Som nevnt sist så er det mange måter og pynte til jul på. Selv liker jeg veldig godt å pynte ett fat med kuler, engler, lys og annet stæsj det måtte falle meg inn og bruke. De knallrøde julekulene med hjerte på er sinnsykt fine spør du meg ;)

Noen liker å pynte med engler, andre liker nisser og noen begge deler (jeg er i den siste kategorien ;-) Mens andre kanskje bare nøyer seg med en blomst. Vi er forskjellige ;-)
Før i tiden så silkeblomster skikkelig "jalla" ut, men slik er det ikke lenger. De silkeblomstene man får kjøpt nå for tiden ser nesten helt ekte ut. (Jeg som hatet silkeblomster før....nå synes jeg de er kjempefine og kan godt ha dem i stuen for den sak skyld ;-)
Det er mange som er allergiske mot julestjerner, og da er falske en god erstatning. De trenger ikke vann engang ;-) noe som er veldig praktisk om man blir en del borte i julen.
Det finnes mange ulike blomsterdufter på flaske, så man kan jo bruke det i tillegg da om man savner duften. (Nå lukter vel kanskje ikke julestjernen noe da men.... ;-)
Nedenfor ser dere en helt ny tekstil serie med teksten god jul på. De ser ut som lin, men de er i bomull og en en immitasjon på lin. Veldig fin ;-)

Som sagt....noen liker engler og noen liker nisser (eller fugler for den sak skyld):

Nissene ovenfor har "glimt i øyet", de har sikkert gjort noen nissestreker ;-D, eller kanskje de rett og slett har smugsmakt på akevitten ;-D
De har det nok morro om natten når jeg sover (eller sitter oppe og blogger ;-D)
"Når katten er borte, danser musene på bordet"
Hmmm.........jeg lurer på om disse englene med krushår har vært med på nissestrekene...hvordan skal de ellers ha fått så krusete hår tro ? ;-D


Englene ovenfor har nok god underholdning av nisser og rampete engler. Synes nesten jeg kan se smilet deres henge i munnviken ennå ;-D
God kveld til dere alle (ops.....det har visst blitt natt nå... ;-) Ja god natt da ;-D
Klem Hilde ;-)3 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Takk for hyggelig hilsen inne hos meg :-). Huet ligger i Mysen ;-)

Ha en deilig dag!

sylvia sa...

hei Hilde.
ja i din butikk var det skikkelig julestemning,
så flott,koselig å jobbe i den butiken da,
ønsker deg et godt julesalg,
klem fra sylvia

Bossa sa...

Hei. Så deg ikke på konserten jeg, men det var jo så mye folk der. Koselig var det jammen. Ha en fin dag, og jeg kommer innom butikken igjen. Har jo "brukt opp" hjertene jeg kjøpte sist, så jeg må ha nye......
Klem :)