Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 3. desember 2009

Hvitt,sølv og gull

Som nevnt har jeg "endelig ;-D" tatt masse bilder av butikken. Her har dere noen i sølv, hvitt og gull. Før i tiden var det nesten fy skam og blande sølv og gull, det var nesten som med rosa og rødt..... ;-D men tidene har forandret seg både på den ene og andre måten.
I disse tider er alt lov innen interiøret...så det er bare å kjøre på ;-D

Måten vi pynter på nåtildags er en del forskjellig fra tidligere tider. Folk er mer travle og har mye og henge fingrene i. Da er ofte det enkle det beste. Det er så mange måter og lage en juledekorasjon på. Nedenfor har jeg tatt granbargirlander m kongler på en stettbolle. Man kan putte massevis av forskjellige kuler og pynt oppå.
Det er enkelt, tar kort tid og blir dessuten veldig dekorativt ;-)
Dersom man ikke har noen granbargirlander, så kan man jo ta en tur ut i skogen og finne noe kan kan bruke der. Kanskje man finner juletre i samme slengen :-) (men husk å spørre grunneier om lov og betal litt for det da ;-) Det går veldig bra med bare kuler også.
"Man tager hva man haver ;-)"


Jeg merker at flere og flere har begynt å pynte tidligere nå en før. Før pyntet man jo gjerne rett før julaften. Dersom man pynter litt og litt fra 1 desember, så kan man jo nyte mer av det man ordner til. Det er jo veldig koselig. Dessuten får man jo bedre tid med familie og venner når julen for alvor nærmer seg. Kos dere alle sammen med julepyntingen ;-)

Klem Hilde :-)

2 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Men himmel så mycket vackert julpynt! Kram petra

Sjarm og Glede sa...

Ja ikke sant ;-D Jeg elsker å pynte til jul ;-D og det bærer butikken preg av ;-) Det er blitt en skikkelig julebutikk og ett skattkammer ;-) En godtebutikk for damer ;-)
Hold dere fast det kommer mer bilder av vakker julepynt om litt ;-)

God kveld til dere alle :-)
Klem Hilde

Det oppstod en feil i denne gadgeten