Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

onsdag 16. desember 2009

Jesusbarnet

Det nærmer seg jul i raskt tempo, og mange styrer for at det skal bli fint til jul.

Hadde bare lyst til å legge ut noen bilder av jesusbarnet i ulike modeller.
Det er jo tross alt pga. Jesus vi feirer jul, og det er fint og tenke på i all julestria. Man kan samtidig sende en varm tanke, til alle de som ikke har det så bra i julen :-)


Ovenfor er det ett flott bilde av Maria og Jesus. I bakgrunn står juleevangeliet trykket på håndlaget papir. Det er veldig koselig å lese gjennom det, og bli minnet på det som en gang hendte i Jerusalem. Hadde det ikke vært så sent så skulle jeg skrevet det inn her, men jeg orker rett og slett ikke nå. De fleste har vel hørt juleevangeliet mange ganger før, både på skolen, kirken og i andre sammenhenger.

Her kommer flere utgaver av Jesus, Maria og Josef:En varm hilsen til dere alle fra meg ;-) Ha en god dag alle sammen :-)
Stor god klem fra Hilde

2 kommentarer:

Bossa sa...

Koselig innlegg og mange fine figurer. Ha en fin morgendag. Klem :O)

Maria fra Idekroken sa...

Så koselig at du "stakk innom" meg med et flott tips.
Vet du, jeg visste ikke om denne butikken din før nå. Jeg er jo veldig lite ute ettersom jeg er mye dårlig, men jeg skal klare å komme innom :) så spennende.
ER jo ikke langt fra Mysen, hvor vi holder til.

Jeg legger meg til som følger hos deg ;)
Klemmer fra meg