Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

mandag 30. november 2009

Adventstid

Så har startskuddet for 1 advent gått av stabelen. Det er tydelig at det er lilla som er inn i adventstiden i år også. Noen få bruker hvitt og sølv, men flesteparten har gått for den lilla fargen. Det kan jeg godt forstå for lilla er en utrolig varm og god farge. Mange forbinder lilla med advent, men faktisk har vel høstfargen i år også vært preget av lilla. Spesielt i motebransjen har vi sett den fine fargen. Det er slik at moten kommer først, deretter kommer interiøret hakk i hel med de samme fargene.
I fjor kom moten med å ha tall på lysene. Det var temmelig enkle tall som ble brukt. I år har man tydeligvis tatt steget videre, og utviklet dette. De flotte tallene på disse dekorasjonene var veldig populære og bare raste ut av butikken :-)
Jeg rakk heldigvis å ta noen bilder av dem før de blåste avsted. For de som gjerne skulle hatt noen tall på adventlysene....så ikke fortvil....det er fortsatt igjen av de enklere utgavene ;-)
Det er værre med lilla advent kronelys igjen :-( Ja ja det er iallefall massevis igjen av lilla kubbelys i både 10 og 15 cm ;-) Det er i tillegg en god del lilla løpere, og lilla t-lysholdere igjen. Så da er det muligheter for de skulle hatt lilla, og ikke har gjort noe med det ennå ;-D

En adventsdekorasjon kan gjøres på så mange måter. Nedenfor har jeg pyntet et fat med lys, tall og snøkrystaller. Satt noen koselige engler rundt og de passet godt med lilla. Det er ofte ikke så mye som skal til. Ett fat, noen lys og litt stæsj og vips så ble det er fin dekorasjon :-)
Det er vel fantasien som stopper først ;-)


Skulle dere mangle noen ideer så er det bare å ta turen innom meg på Sjarm og Glede. Jeg hjelper dere gjerne med å få til noe som dere kan bli veldig fornøyd med. Det er uansett verdt å ta turen innom butikken nå for å få litt innspirasjon.
Det har blitt skikkelig julebutikk de siste ukene :-)
Jeg har endelig rukket og tatt masse bilder i butikken :-) De kommer fortløpende ettersom tiden strekker til.... ;-) Hmm tid ja....når man driver gave og interiørbutikk rett før jul.....så er det nok å holde fingrene i. Jaja men det er veldig koselig da ;-) Mange hyggelige kunder som er ute i ett koselig ærend.
Skulle det være lenge mellom hver gang jeg skriver, så får dere ha litt tålmodighet med meg ;-) Jeg har mye på hjertet, så det kommer nok mer fra denne kanten ;-D
Ønsker dere alle en fin adventstid :-)
Klem Hilde

1 kommentar:

Bossa sa...

Du har mye fint altså. Kommer snart innom butikken en tur igjen.
Klem :)