Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

mandag 2. november 2009

Nyttårsbord med voksduk

Det er blitt november og det er trivelig å gjøre ting inne. Spesielt koselig blir det om man ber noen venner på god mat. Når man skal ha gjester er det morsomt å dekke ett fint bord, og det er mange mange måter å gjøre det på.
Noen ganger ønsker man kanskje ett tema med pyntingen, andre ganger bare ett stilig bord. Uansett er det veldig hyggelig å dekke til ett trivelig samvær. Over ser dere hvordan jeg dekket nyttårsbordet i fjor. Det er kanskje ikke så lett å se....men jeg har faktisk brukt voksduk som underlag.

Tips:
Voksduker finnes i mange mønstre og farger. Man kan ha en smal festremse på midten, med lys og annet stæsj oppå, slik at det blir en myk overgang til voksduken.
Har man barn i huset er det dessuten veldig praktisk, bare å vaske av og den er like fin etterpå. Har noen vært på elgjakt, og elgsteken skal nytes, kan man feks pynte bordet med kvister og løv slik at elgjegerne føler det er pyntet for dem. Kos dere ;-) klem Hilde
4 kommentarer:

Bossa sa...

Nydelig bord, Hilde. Fint med den voksduken. Jeg bruker gjennomsiktig plastduk oppå den hvite duken jeg. Har bare hvite duker til jul, som jeg pynter med små brikker av julegreier. Så enket etter jul å bare ta av det løse. Nå har jeg jo fått tak i mange gamle nisseremser også som jeg pynter med. De er veldig artige.
Ha det godt. Klem.

sylvia sa...

hei hilde.
mitt første besøk her,men kommer gjerne igjen.nydelig bord du har dekket,smart med viksduk,jeg selv må ha damask til høytider.hihihi men det er jo meg selv som lider med vask å stryking av dem,men koselig det å foran tv.prøvde noen sånne trekk engang til sofa,ble ikke fornøyd.om du skal ha ny sofa,har du sett på Ektorp hos IKEA?urtolig god å sitte i,å trekk kan tas av å vaskes å man får utrolig mange løse trekk til den.akkurat kjøpt en hvit til kjeller stue vi,å den er så god å sitte i.
bare et tips.billig å.3400 kr for en 3 seter.
setter meg som følger jeg.
klem fra sylvia

En mors verden sa...

Heisann!
Voksduk er undervurdert som duker. Jeg er ikke glad i å stryke eller vaske, så dette er en god idè:) Men jeg syns også det er fint som mamma skriver, med gjennomsiktig plastduk:)
Hilsen Ellen:)

Sjarm og Glede sa...

Jeg er heller ikke glad i å stryke. Hater det faktisk ;-D så skal mannen ha strøkne skjorter må han nok stryke selv ;-D jaja

Jeg er enig i at en blank voksduk er veldig praktisk. Jeg hadde faktisk det før jeg kjøpte den svarte. Men da jeg la den bort var jeg ikke så nøye med å legge den fint sammen :-( så den ble bare en krøll desverre.
Hastverk er lastverk ;-)
Er det noen som vet hvordan man kan slette ut en voksduk som er blitt krøllete?
Hilsen Hilde