Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

lørdag 24. oktober 2009

Stuevegg mot kjøkkenet

Her ser dere ett nytt bilde fra stuen. Det store flotte bildet med den røde blomsten kom virkelig til sin rett etter at veggen ble malt hvit. Tilogmed den røde sofan med grønne og gule blader kom mer til sin rett (den ser dere på bildet nedenfor).
Den svarte lille gammeldagse sofaen står foran peisen. Det hender jeg setter meg her og leser "Vakre hjem", mens gutta ser på fotballkamp ;-) Så det er en skikkelig kosekrok i stuen. Nedenfor ser dere hvordan denne veggen så ut før den ble pusset opp.

Som dere ser så var det ikke akkurat så veldig vakkert ;-) (Typisk 90-tallet ;-D)
I dag har vi vært og sett etter ny sofa, men vi får se hva vi gjør. Den vi har er så utrolig god å sitte i. Jeg driver og vurderer å evt. kjøpe ett sofa trekk til på ellos. Men mannen mente at ett trekk ikke ville holde seg så lenge pent. Men jeg vet ikke. Kanskje noen av dere har noe erfaring med slike trekk.....possitive og negative ?
Den store stygge furuseksjonen driver jeg å maler. Skal legge inn bilder av den senere.

3 kommentarer:

Bossa sa...

Så fint det ble da. Helt nytt rom, liksom.
Ha en supergod helg.

Sjarm og Glede sa...

Tusen takk. Jeg er veldig fornøyd selv også ;-) Det er jo så utrolig morro og gjøre slike ting. Selv om oppussing tar både tid og krefter, er det utrolig kjekt når det er ferdig og man er fornøyd med resultatet :-)

En mors verden sa...

Hei, hei!
Bildet er jo kjempefint!
Moro å se hvordan det blir etterhvert:)
Kos deg!
Klem fra Ellen:)

Det oppstod en feil i denne gadgeten