Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

lørdag 2. februar 2013

Sjarm og Glede, Butikken

Hei :-) Nå kommer det endelig litt nye bilder fra butikken :-)
Ovenfor ser dere noen av de nye løperene vi har fått inn ;-)  De øverste rammene i svart, kommer også inn i lyse farger utover våren :-)

Rosa stripete og duse lilla farger har vi både i festremser og vanlige løpere. Legger man en mørk duk under festremsa, så blir det en fin effekt. Jeg synes den svarte løperen med syrinfargede striper er kjempefin. Oppå har jeg lagt en syrinfarget festremse.
Vi har også fått inn telys med sommerfugler på, fine ;-)

Ovenfor ser dere en kjempefin kjøkkenserie. Jeg synes at kaffekrukken og serviettholderen er spesielt fine, også liker jeg veldig godt vintage hjertene med barn på :-) Nedenfor ser dere også etasjefat i to ulike høyder i samme serien. Den grågrønnaktig klokken synes jeg også er veldig fin ;-)

Disse kaninene er til å spise opp, de er så myke og gode. Nesten fristende og ha en oppi senga :) Vi har også brødboks, men antallet begynner og bli litt begrenset. Dersom man foretrekker svart framfor hvitt, så er de krukkene som det står "kaffetørst" på veldig kule ;)

Vi har fått inn lamper i ulike høyder. De er veldig kjekke, fordi de er ganske smale i foten, og det er fint hvis de skal stå i en smal vinduskarm. Vi har også fått inn små lamper i samme serien, men jeg har ikke noe bilde av dem akkurat nå. De er litt kortere og mer runde i foten, og rund skjerm, ellers er de like utseende messig i farge.
Dere har kanskje hørt at lilla er årets farge ;-) Jeg synes den syrine lillafargen passer så godt til våren. Det er liksom en farge man blir glad av :) Nedenfor ser dere jeg har blandet syrinfargede lys med brunt og rosa. Synes det ble en fin kombinasjon ;-)
Vi går mot bryllupstid utover og da er det kanskje noen som trenger bryllupsgaver. Nedenfor ser dere mange gaveideer til ett brudepar. Personlig synes jeg de nederste parene i sølv og glitrende hvitt er mega fine ;-)
Som de fleste sikkert har fått med seg, så skal vi ha halvparten av hver med klær og interiør på Sjarm og Glede. Nedenfor ser dere litt av nyhetene som har kommet inn ;-)
Vi har merker som Culture, Repet, Occupied, Zizzi, Zay, Massimo, Kjederquist, Funaki of Norway. Så som dere skjønner har vi klær som kan passe alle damefassonger :-)

Den lange tunika genseren helt nederst, ser jeg for meg at man kan ta på seg når man skal krølle seg sammen og bare kose seg foran tv i sofaen.
Den rosa genseren med sjørøver på, har vi også fått inn i grønt, både den i rosa og den i grønt er tøffe.
Disse tøffe buksene i brunt og svart ser ut som skinn, men de er faktisk i bomull med stretch.
De er coated, det betyr at det er lagt på ett lag med voks, slik at det ser ut som skinn.
Veldig smart og flott, i tillegg sparer man miljøet for skinnet ;-)
I denne tøffe dressjakken er det masse stretch, den er grå med litt mønster på. De utrolig kule puffarmene gjør jakken så snerten. Jeg elsker rosa, så jeg synes det skjerfet bare er helt knallfint til.
Som dere ser på bildet ovenfor har vi en del klær igjen til 50%. Litt for enhver smak ;-) Nedenfor ser dere litt forskjellige ideer hvis man skal ut på fest, eller ha venninnekveld osv.


Da håper jeg at jeg har gitt dere litt inspirasjon for helgen  ;-) 
Kom gjerne innom for en hyggelig handel.
Bor dere langt unna, men gjerne vil ha noen varer...... 
Da er det bare å sende meg en mail, så ordner nok det seg. Vi kan sende i posten ;-) 
Ønsker alle en kjempeflott helg ;-) Klem Hilde


2 kommentarer:

Julie sa...

Så mye fint det er å finne i butikken din!
Ønsker deg en NydeligFlott søndag!
Klem fra Julie :-)

Monica sa...

Mye fint hos dere- må stoppe neste gang jeg er forbi, og ikke bare kjøre igjennom :)

Klem Monica