Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

fredag 10. august 2012

Markens Grøde - Rabattkort - Auksjon

MARKENS GRØDE
Denne helgen 10-12 august 2012 er det Markens Grøde messe her i Rakkestad.
Markens Grøde er en veldig koselig messe for hele familien, som jeg trygt kan anbefale. Akkurat nå skinner solen over Rakkestad. Det er dessuten meldt pent vær hele helgen, så det lover jo veldig godt.

Vi står i messehallen med masse godbiter fra butikken. Vi gir -20% på diverse tunikaer fra Vintage By Fe, og noen tykke jakker fra Q by Kjederquist. Det er først til mølla, da vi har begrenset antall.
Vi har også tilbud på en linløper. Enkelte shortser og bluser er det -50% på.
Det er ellers masse godbiter fra butikken på vår stand. Jeg har dessverre ikke fått tatt noen bilder fra messen ennå, men håper jeg får gjort det i dag eller i morgen.

RABATTKORT
Alle som handler på vår stand på messen, får ett rabattkort. Dette kortet kan brukes i selve butikken i Storgaten 15, 1890 Rakkestad. Det gir deg -20% rabatt på en valgfri vare hvis du bruker det innen 01.09.2012. Det gjelder kun i butikken og ikke på messen.

AUKSJON
Det skal være en auksjon på messen.
Den er på søndag, og vi skal auksjonere bort dette flotte speilet og den flotte stuelampen:Ønsker du deg noe av dette, så vær med og by på varene ;-)Se informasjon om auksjonen her:
Velkommen inn ;-) Klem Hilde

2 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Kommer nok innom på standen...
Ha en fin messe
klem

Sjarm og Glede sa...

Takk :-) Så koselig at du kommer innom :-) Velkommen inn ;-)
Vi har også åpent i selve butikken i morgen. Jeg jobber i butikken først, så kommer jeg opp på messen etter jeg er ferdig. Det er noen flinke skolejenter som vil hjelpe dere på messen til jeg kommer opp ;-) Klem