Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

lørdag 11. august 2012

Bilderas Sjarm og Glede på Markens Grøde

Hei, i dag er det en ny messedag på Bygdetunet i Rakkestad. Det er Markens Grøde messe, hvor vi har stand. Her kommer det bilder fra Sjarm og Glede sin stand på messen. 

Minner om at vi deler ut rabattkort på messen. De som handler på messen får ett rabattkort. Dette kortet leveres i selve Sjarm og Glede butikken i Storgaten 15. Det gir deg -20% på en valgfri vare i butikken. Vi har flere tilbud på messen, og i butikken. 

Bildene sier mer enn tusen ord ;-) Så jeg sier bare kos dere med bildene, og velkommen inn :-)


Butikken i Storgaten stenger i dag kl. 14.00, men messa er åpen til 19.00 både i dag 11.08.12 og i morgen 12.08.12. Messen har mye å by på både for både store og små.
Se http://www.mgrode.no/ for mer informasjon om messen. 

Ha en fin helg og en flott messe :-) Klem Hilde

2 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Her var det mye fint og koselig! Jeg likte også så godt klærne! Eia var jeg der:-) Flott stand! Det gikk nok bra med salget, tenker jeg.

Ha en fin søndagskveld!

Klem

Sjarm og Glede sa...

Takk for koselig kommentar ;-) Salget gikk kjempebra, det var mye folk og veldig artig :-) Var endel jobb med å sette opp stand, og rigge det, men det hører med ;-)
Ha en god kveld ;-)

Klem Hilde