Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 15. mai 2012

PENT ANTREKK

Om to dager er det 17 mai. Det er ikke godt å vite hvordan man skal kle seg ;-) Vi damer har jo som oftest ett fullt skap, og ikke noe og ha på oss ;-) Nå har vi fått inn så mye nytt innen klær på Sjarm og Glede. Her kommer noen ideer til pene antrekk som man kan ha til pent ;-) Er det noen av antrekkene du liker ekstra godt, så er det bare å ta turen inn til oss ;-) NB !!!! Begrenset antall ;-)
Over ser dere en helt nydelig skinnende bluse i en gyllen farge. Den gylne buksen er i stretch, og den har flotte detaljer i siden. En lattefarget undersinglet med blonder skaper en myk overgang mellom bukse og bluse. Skjerfet har også mange flotte detaljer ;-)
Denne vesten er bare såååååååå fiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, den har pels foran og blonder bak. Den er helt nydelig. Det samme antrekket som over kan vi også få til i svart, hvitt og grått ;-)
Antrekket nedenfor består av en grå tunika med masse sydde detaljer på. Under har vi en herlig underkjole i blått med blonder i enden. Den flotte heklede jakken gjør veldig mye av antrekket. 

 Tightsen er grå og har morsomme detaljer nede på leggen. Denne har vi også i svart ;-)

 Dette blå hjertesmykket passer veldig godt til antrekket synes jeg ;-) 
Vi har også armebånd til dette smykket. Vi har det forresten i hvitt også ;-)

Antrekket ovenfor passer så godt til hverandre i fargen. Den rosa heklede jakken er til å spise opp ;-) Vi har fått inn det utrolig fine hjerte smykket med en rosa og hvit perle på.
Nedenfor ser dere den utrolig tøffe vesten som er maken til den kremfargede på den første bildet. Denne har også heklet rygg :-) Den lilla tunikaen har masse sømmer og detaljer på seg. Den går inn i livet slik at man får en veldig fin fasong i den. Vi har den også i svart.

Tunikaen er veldig utringet og det er veldig fint med en underkjole med blonder under, slik at man ser blondekanten under tunikaen. Til dette kan man bruke en hvit tights med blonder fra kneet og ned.
Den samme tightsen har jeg brukt på modellen nedenfor. Som dere ser så har denne modellen på seg en rosa kjole med en bolero over, og underkjole under.
 Denne kjolen er også fin som sommerkjole, og den finnes også i hvitt. Man kan evt ta på ett belte dersom man måtte føle for det ;-) Ett matt hjertesmykke med perler passer fint til dette antrekket.
Som nevnt over så har vi alle disse antrekkene i butikken, pluss at vi har mange mange flere. 
Festligheter som 17 mai, konfirmasjon, bryllup, bursdager er det hyggelig å pynte seg :-) 
Vi har både antrekk til pent og til hverdag ;-) 
Dessuten har vi stort utvalg av stæsj til bordet dersom du skal dekke ett festbord eller flere ;-)
Velkommen inn til god personlig service ;-) Ha en fin dag :-) Klem Hilde :-)

Ingen kommentarer: