Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

lørdag 19. mai 2012

Konfirmasjonsbord - Festbord - Lilla og Hvitt

Her kommer det litt inspirasjon til konfirmasjonsbord eller festbord i lilla og hvitt. Som dere ser nedenfor så har jeg brukt to festremser i sammen på ett bord. Synes det ble en artig kombinasjon ;-)
Hvis man tar en blomsterranke i lilla så passer det veldig godt til å snirkle rundt oppå festremsene.
Som dere ser så har jeg brukt hjerter i sølvfarge, som jeg har strødd utover bordet. De gjør seg fint på bordet synes jeg ;-) Vi har også store sølvhjerter som man kan skrive på, men jeg har ikke bilde av dem her. Mulig det kan være bilde av dem på tidligere innlegg ;-)
Når man skal velge servietter til dette så passer det godt med noe i lilla. Jeg synes disse serviettene med tulipaner er helt nydelige ;-) Kanskje man kan ha store middagservietter i krem under, også ha disse over som en vifte ;-) Vi har også servietter i perlemor krem i 3 str. Har ikke bilde av dem her.
Man kan jo også bruke disse flotte serviettene med hortensia på. Hortensia er forresten en blomst, som jeg synes egner seg veldig på ett flott festbord. Det er mye blomster på den og det er så fine farger ;-)
Nedenfor ser dere ett sølvfat pyntet med lys i hvitt og lilla. Jeg har lagt på noen lilla blomster, som pynter opp fatet veldig. De lyse hjertene finnes i to ulike høyder. Som dere ser så har jeg tatt på ett bånd med perler og hjerter rundt det hvite lyset. Jeg synes det gjør mye av dekorasjonen. Se forskjellen med og uten dette på lyset nedenfor ;-)

Som nevnt over så har jeg blandet to festremser, en i lilla blonde og en med lilla sommerfugler. De har den samme lilla tonen i seg, så da synes jeg det blir en litt morsom effekt i forhold til bare en enkelt festremse ;-) Festremsene koster ikke mer enn 25 kr pr m, så det er ikke store investeringen ;-)
 Nedenfor ser dere telysglass i lilla, sammen med lilla blomstergirlander. Det er lettvindt og veldig fint.

Vi har 15 ulike festremser på Sjarm og Glede, 
så kom gjerne innom for å få hjelp og ideer med festbordet ditt ;-) 
Ønsker alle en flott dag. Klem Hilde ;-)

2 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så flotte konfirmasjonsbord du viser! God idé med to festremser. Bruker ofte slike i borddekningen.

Ha en fin kveld!

Balke gård sa...

Hei Hilde, her var det masse fin inspirasjon!!! Takk for gode tips! God uke:)