Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

lørdag 31. desember 2011

Nyttårsbord

I dag er det nyttårsaften og det er nok mange som skal dekke ett flott bord i kveld ;-) Jeg har laget ett bord her på Sjarm og Glede som jeg håper kan være til litt innspirasjon ;-)
Over ser dere ett lysfat hvor jeg har pyntet med lys i ulike høyder, litt kongler og stjerner. I bunn har jeg en stjerneformet frostkrans som gjør seg veldig. Så stakk jeg gullfargede istapper innunder stjernen, slik at det ser ut som raketter. Kongler med glitter gjør seg også veldig bra på ett slikt fat.
En skinnende duk i bunn, med festremse oppå gir en veldig fin effekt til ett flott bord ;-) Vi har mange ulike festremser og festservietter og velge mellom. Se nedenfor:

Når det er fest, så er det jo ekstra morsomt å pynte seg med ett flott smykke og armebånd.PS!!
Bor du i nærheten av Rakkestad, og skulle ønske noe spesielt til bordet ditt i kveld, så er det bare å ringe meg. Butikken er stengt nå, men jeg er i nærheten så det kan nok ordne seg ;-)
Ønsker dere alle ett kjempeflott nytt år, og ønsker dere alt godt for framtiden ;-) Klem Hilde Ring Sørensen

2 kommentarer:

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Hei og hopp!!

For et flott nyttårsbord:)
Takk for hyggelig besøk!
Badet skal du få se vettu;) Er ikke så lenge siden siste jeg blogget det, det kan du lese mer om her:

http://www.tyrifryd.com/search/label/bad

Ha en fiiiin helg!
KLEM

Thelma Louise sa...

Lekkert..))

glad søndag..))