Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 15. desember 2011

JUL - gull, sølv, hvitt, glass

Hei nå kommer det endelig noen bilder fra julebutikken Sjarm og Glede i Rakksestad ;-)
I dette innlegget vil dere se bilder hvor vi blander gull, sølv og hvitt. Det blir veldig delikat med de fargene sammen ;-) 
 
Det flotte gulltreet er en kjempefin lyskjegle. Hvis man feks har mange julekuler som man ikke vil ha på treet, så kan man feks fylle en glass lykt med dem og knyte sløyfe på. Det blir så fint så ;-)
Den store glass kandelaberen med prismer er bare så utrolig nydelig ;-) Det skal skinne og glitre til jul, og da er de skinnende dukene helt fantastiske ;-) De søte englene er kjempefine venninnegaver ;-)


Det kommer flere bilder fra butikken om ikke lenge ;-) Stor klem til dere fra Hilde :-)

Ingen kommentarer: