Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 6. oktober 2011

Utforming på blogg

Hei ;-) Jeg driver og tester litt på utforming på bloggen min om dagen ;-) Derfor ser den kanskje ikke akkurat ut slik som du husker den ;-)
Kan jo benytte muligheten til å vise fram de flotte skålene med tekst som vi har på Sjarm og Glede.Flotte gaver til de som har alt ;-)
Spesielt "Handyman" som passer veldig bra til farsdagen, når den kommer ;-)
Gi meg gjerne tilbakemelding på bloggens nye utseende og om du liker den, eller om du vil jeg skal forandre noe ;-) Jeg skal prøve så godt jeg kan å få den så bra som mulig ;-)

Er ikke helt sikker på dette med utforming så for teste litt ;-) Jeg ville gjerne ha fliker øverst med innlegg, men det fikk jeg ikke til. Noen som vet hvordan man gjør det ?
Ha en flott dag ;-))) Klem Hilde :-)

Ingen kommentarer: