Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

mandag 22. august 2011

Gamlebyen i Fredrikstad

Hei :-) Da var ferien over for de fleste, og skolen er igang igjen. Jeg synes det skal bli litt godt med normale rutiner for ungene igjen ;-) Jeg har jobbet forholdsvis mye i ferien, men noen småturer har vi allikevel fått til :-) Det kommer bilder etterhvert som jeg får redigert dem. Nedenfor ser dere noen bilder av de flotte husene i gamlebyen i Fredrikstad. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde denne stilen på huset, og de flotte rosene på utsiden............ Jeg eier jo ikke grønne fingre og tar kverken på alle blomster desverre, så det er vel tvilsomt at slike roser noengang vil bo hos meg ;-D Det tar heldigvis ikke lenger tid enn tre kvarter ned til gamlebyen da ;-D Så jeg får heller nyte hvert eneste sekund, når jeg en sjelden gang er der ;-) Det var tidlig i sommer at en venninne og jeg tok med barna til Fredrikstad. For at barna skulle få sitt først, dro vi på Kongsten friluftsbad. Det er ett utebad med sklier, basseng og hoppetårn hvor ungene sprang rundt fra det ene til det andre. Det er ikke så stort der, men ungene fikk badet og koset seg, og da slappet vi mødrene av ;-) Etterpå gikk vi og kikket i gamlebyen :-)

Jeg blir så fasinert av de gamle husene som oser av historie, og gir liksom sjelen en indre ro bare ved å se på dem ;-) I fjor var jeg med eldstemann på skoletur til gamlebyen. Da fikk vi en utrolig flink guide som fortalte oss historien om gamlebyen i Fredrikstad. Han var en tidligere historielærer, og fortalte med stort engasjement om branner, krig, spøkelser og en damegal konge ;-D Både voksne og barn lyttet og ble fenget av måten han fortalte historien på :-)


I år skulle min minste sønn også på skoletur til gamlebyen. Denne gangen var det kun elever og lærere som skulle avgårde. Jeg ønsket av hele mitt hjerte at minstemann skulle få oppleve den guiden han også. Til min store overaskelse og glede, fikk han jammen den samme mannen ;-D Morsomt :-) Ønsker dere alle en kjempefin dag :-) God klem fra Hilde :-)

6 kommentarer:

Camilla sa...

Hei! Det er så vakkert i gamlebyen, det er så mye vakkert å se på. Morsomt at den minste sønnen fikk oplleve guiden også, det var sikkert spesielt :)
Klem Camilla

Tino sa...

Det er så koselig i gamlebyen, vi var der en tur i sommer.
Så flott hjørneskapet ble i innlegget under.
Ønsker deg en fortsatt fin dag,
Klem T

Sjarm og Glede sa...

Tusen takk for koselige kommentarer ;-)
God natt til dere alle :-)
Klem Hilde

Renates Lykke sa...

Tusen takk for koselig kommentar :)

Ha en kjempe fin dag.

Klem

Janne sa...

Hei!

Tusen takk for koselig kommentar hos meg:)

Fredrikstad er en vakker by, er der ofte, enten for å besøke venner eller for å drive shopping;)

Ha en finfin dag!
Klem Janne:)

lisje astrid's husblogg sa...

Vakkert!

Så mykje hærleg inspirasjon i bloggen her!

Ønskar god helg ♥

klem frå Astrid