Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

onsdag 13. april 2011

Påsken nærmer seg.....

Årets påskefarger på Sjarm og Glede er gult, limegrønt og lilla ;-) Se på dekorasjonen nedenfor, og se hvor fint de tre fargene passer sammen.

Man blir glad av fargene ;-)


Fram til nå har vi stort sett forbundet lilla med advent, men det behøver vi ikke lenger. Ser vi oss rundt i naturen, så ser vi hvor flink den er til å kombinere farger, som passer til hverandre. Se feks på serviettene nedenfor hvor krokusene er i lilla, hvitt og gult. Kjempefint sammen ;-)Se på bildet ovenfor, og se den fine effekten en lilla festremse gjør seg oppå en knallgul duk ;-) De serviettene gjør meg bare glad :-)


Joho det er snart påske ;-D

Påskepyntingen er nok ikke som den en gang var......
Jeg tror ikke man pynter like mye til påske som til jul.....iallefall gjør ikke jeg det. Når sant skal sies har jeg ennå ikke hatt tid til å pynte til påske hjemme ennå jeg ;-D

I mange hjem er det fortiden mye hvitt, og det er jo en fordel for da kan man bare bytte tekstiler og ting etter årstiden. Det er jo koselig med noen fargeklatter her og der selv om man er glad i det hvite ;-)


Det er ikke så mye som skal til, før man får en forandring som gjør at det blir litt nytt og friskt.
Tar man f.eks gule lys i sølvstaker, og henger på ett metallhjerte med hane på.....og vips så er det påske ;-D
Nedenfor ser dere lunsjservietter og kaffeservietter, som passer veldig godt til metallhjerte ;-)


Dersom ikke noen av disse påskeserviettene falt i smak så er det noen flere nedenfor ;-)

Denne er jo veldig søt da, med egg, rede og tulipaner :-)
Kanskje du faktisk ikke liker gult i det hele tatt....... da har vi evt denne søte servietten i hvitt og grått m kyllinger på ;-)

Vi går en fin tid i møte nå ;-)

Jeg gleder meg til påske og familietid ;-)


GOD PÅSKE TIL DERE ALLE :-)

Klem Hilde

2 kommentarer:

Karna sa...

Kjekt med litt farger, blir ikke så mange knall farger hos meg i påsken, skal ta frem noen gamle egg og de er i pastell...men litt farger som ikke er fremme i Laxvaagen til vanlig skal frem....ha en fin helg!

Sjarm og Glede sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar ;-)
Du lager jo så mye fine duse ting :-) og da trenger det jo ikke være så mye farger ;-)
Pastellfarger er jo kjempefint ;-)

Ha en god påske :-)
Klem Hilde