Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

fredag 26. mars 2010

Dekket bord til påske.

God morgen ;-) Nå er jeg liksom i siget om dagen med blogg igjen ;-) La jo ut noen bilder før jeg la meg i går, og jammen er jeg på´n igjen i dag. Jeg har ikke fått solstikk altså ;-) Regner med at det går en stund igjen etter dette nå ;-D
I dag tenkte jeg å gi dere noen tips i forbindelse med påskebordet ;-)
Se nedenfor:
Legg en lang løper som er ca 140, 150 cm underst tverrs over bordet. Da kan man dekke til to personer samtidig. Legg så en smal festremse oppå. Jeg kaller de "festremser" men vet ikke hvor jeg har fått uttrykket fra ;-D Hvis dere blander gult og grønt blir det en veldig fin kombinasjon til påske. Pynt med limefargede t-lysholdere, kyllinger, tulipaner og annet som passer til påske og vips har man ett flott fargerikt påskebord ;-)

Ta gjerne ett serveringsbrett og pynt det med kyllinger og påskeservietter. Da slipper man i tillegg og gå så mange ganger fram og tilbake fra kjøkkenet. Man kan ta med seg det man trenger i en vending. Det er også fint og blande inn litt oransje til påske. Det gir en fin varm farge til det gule og grønne.Palmesøndagen er allerede nå på søndag, og mange reiser bort allerede i dag.
Ikke stress for å komme fram, bedre sent enn aldri ;-)
Husk solkrem og solbriller.
Solen kan være sterk både på land, ved vann og på fjellet.
Jeg håper jo liksom på pent vær i påsken da ;-D Men vi får ta det som kommer ;-) Det er uansett hyggelig å få tid sammen med familien og de man er glade i.
Kan være koselig å sitte inne og fyre, se på film og spise påskegodis, dersom været er for ille ;-)
Kos dere masse i påsken ;-)
Stor påskeklem fra Hilde ;-)

3 kommentarer:

Bossa sa...

Hei på deg. Nå blogger du jo i en fart så man ikke henger med i svingene..... Mye fint du viser oss. Kommer en tur innom snart..
Klem :O)

-Mia- sa...

Så mye koselige påsketing!! Ha en kjempefin påske!! Klem

Heidi Halvorsen sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! :-)) Ha en fin, fin dag! :-)