Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 20. oktober 2009

Lysdekorasjon på tinnfat

Nå er høsten over oss, og de fargerike bladene er i ferd med å dale ned på bakken. Mørkret og kulden gir en fin anledning til å lage det stemningsfullt inne.

Flere av lampene er tent, og det er levende lys flere steder rundt i stuen. Med fyr på peisen, ett varmt teppe, og det siste eksemplaret av interiørbladet "Vakre Hjem" har iallefall jeg det som "plommen i egget" :-)

Ovenfor ser dere lysdekorasjonen jeg har på stuebordet akkurat nå. Det er så lite som skal til for at det blir koselig. Lys i ulike høyder gir ett fint spill når de tennes.

Det er også morsomt å blande inn en blomst og ulike t-lysholdere, eller andre ting som feks en liten ramme eller noe.

Dessverre ser dere litt av stuebordet.....det skal etterhvert vekk !!!! Orker ikke mer furu, men får leve med det litt til. Man kan liksom ikke bytte ut alt man har så lenge det fungerer ;-)

Ønsker dere alle en god høst :-) og nyt den før vinteren kommer. Klem Hilde ;-)

1 kommentar:

Bossa sa...

Koselig....'Ha en god natt.