Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 20. oktober 2009

Kjøkken i turkis og rosa

Kjøkkenet har blitt så lyst og trivelig etter jeg malte det hvitt. Det var en endel arbeid før det ble slik, men det var verdt det ;-)

For en gang skyld har jeg faktisk ikke lyst til å gjøre om på kjøkkenet (hmm kan jeg være syk tro..... :-D, ligner liksom ikke meg det ;-)
Neida er vel bare det at jeg trives så bra slik det er nå :-) Viser dere noen detaljer så forstår dere sikkert hva jeg mener ;-)
De to hjertene på stett er så nydelige med t-lys.
Den sølvbørstede lampen er vel kanskje mer en stuelampe enn en kjøkken lampe,.... men den ville bo på kjøkkenet. Så da fikk den det ;-)

Den grå veggstaken gjør seg så godt når det er lys i den. Må liksom slenge blikket innom den og bare nyte. Jeg elsker levende lys, det gir så god og koselig stemning :-)

Ingen kommentarer:

Det oppstod en feil i denne gadgeten