Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 17. september 2009

HØST

Hei jeg har fortsatt ikke lagt meg...
Klokken er snart ett om natten og det er vel på tide å legge seg.....
Tenkte bare jeg skulle gi dere en høstbukett i natten, og minne om de flotte fargene vi har foran oss ute i naturen og evt inne.

Selv om jeg tviholder på sommeren så lenge jeg kan, er det ikke til å komme bort fra at det faktisk er høst nå. De mørke kveldene er over oss. Det er koselig å sitte inne under teppe, med flere levende lys rundt overalt. På sjarm og glede har det kommet massevis av fine høstfarger på lys. Så da har man iallefall mulighet til å lage litt høst inne om man føler for det.
En god høst til dere alle, og husk og slukke lysene før dere går og legger dere ;-)
Klem Hilde :-)

1 kommentar:

Bossa sa...

Fin bloggen din jo.....