Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 18. november 2014

Ny avdeling !!!

Det har vært temmelig stille på bloggingen i høst, og det er en grunn til det. Vi driver nemlig og lager en helt ny avdeling på Sjarm og Glede. Vi er ikke helt ferdige, men det går framover for hver dag.

Vi har tatt ett rom, ett lager og en gang, hvor vi har revet vegger, lagt nytt golv, nye vegger og malt. Så nå er det ett stort rom, istedenfor 3 små. Det har vært kjempe mye jobb, men morro. Gråfargen vi har malt i heter "Designergrå" og er en kjempeflott gråfarge :-)

Siden vi måtte ta alle varene ut fra lagret for å rive vegger, så er det ganske kaotisk i den gamle delen av butikken ennå, men vi jobber oss bortover dit også. Det blir nok bra til slutt.

Her får dere litt oppdaterte bilder fra den nye avdelingen:


Da har dere endelig fått ett lite livstegn fra Sjarm og Glede ;-) Ønsker alle en fin dag. Klem Hilde

Ingen kommentarer: