Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

fredag 11. juli 2014

Sommerlige antrekk

Hei her kommer ett lite livstegn fra meg ;-) 
Jeg er ikke så flink til blogge om dagen, det er så mye annet som krever sin tid. 
Her har dere iallefall litt tips til antrekk i sommervarmen. 

Modellen på bilde nr 1 har en blåblomstret topp i bomull, den har vi inne også i rosa. Den tøffe blå/hvite shortsen, har vi også inne i capri. I tillegg har vi dem inne i olastoff med stretch. Dette antrekket har vi inne i vanlige størrelser.

Modellen på bilde nr 2 har på seg en gjennomsiktig topp med blonder, under har hun en hvit singlett. Man kan også ha feks coralfarget eller blått under. Denne toppen finnes også i blått. Shortsen er i bomull med stretch, og er helt fantastisk og ha på seg.


Modellen på bilde nr 3 er en "stormote" modell. Hun har på seg en blomstret topp, og de har vi inne fra str. 42-54. Hun har også på seg en bomulls shorts med stretch. Den har vi inne i str 48 og 50.

Savner dere litt fra Sjarm og Glede, så titt gjerne innom vår Facebook side: 
https://www.facebook.com/pages/Sjarm-og-Glede/108017289277113?ref_type=bookmark


Ønsker dere en herlig sommer ;-) Klem Hilde

Ingen kommentarer: