Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 14. juni 2012

BRYLLUPSDAG OG BRYLLUPSGAVER

I dag har min kjære mann og jeg vært gift i 15 år ;-)))
Så da tenkte jeg at det passer jo bra og vise min bryllups utstilling fra Sjarm og Glede. Som dere ser så er jeg så heldig at jeg eier brudekjolen min ;-)) Den gangen vi skulle gifte oss, så var det en som solgte brudekjoler til brudesalonger og satt igjen med to kjoler. Den gangen var det nemlig litt ut med puffarmer, men jeg likte den og fikk kjøpt den :-)) Den er så nydelig, og får lov å være med meg på jobb hver sommer, i forbindelse med bryllups tid. Det er veldig artig og spesielt å kunne nyte synet av den mens jeg jobber, og tenker på den flotte dagen vi hadde for 15 år siden :-)

Dersom du skal i bryllup i nær framtid, så har vi masse gavetips på Sjarm og Glede. Ovenfor ser dere bla. en trearmet sølvstake, en karaffel, lysholdere og ett håndlaget kjærestepar som er laget i Norge.
Jeg synes det etasjefatet med sølv og hvitt er utrolig fint. Det er også de tinnhjertene til å ha telys i. Jeg elsker jo hjerter, så da er det ikke så rart at jeg synes de er fine ;-) Hvis brudeparet er glade i vin eller champagne kan den "ice bøtten" passe bra. Den lysestaken med sølv, glasstopp og glasskule finnes i 2 ulike høyder. De rette glass stakene helt til høyre i bildet ovenfor, finnes også i to høyder.
Det er veldig populært med rammer som sitter sammen for tiden. Vi har flere ulike størrelser både i sølv, hvitt og svart. Da kan man jo bare bytte ut bildene etter årstiden ;-) Glasslysestaker i ulik høyde er også fint :-) Hvite duker er jo noe man alltid trenger, og det er vel ikke det første ett brudepar kjøper seg selv. Så det kan være fint og få i gave. Lysholdere i glass med sølv på, kan passe for de som bare skal gi en liten oppmerksomhet til brudeparet.
Merker at det er sølv som gjelder for tiden, og det skjønner jeg godt, for sølv er så rent og stilig. Pottene i sølv finnes i to ulike størrelser. De lysestakene med glasskuler på har jeg hjemme selv, og de er bare helt vanvittig fine ;-)
Vi har også blanke breie løpere som skinner i sølvhvitt. Det kan bli veldig pent om man dekker det litt ekstra fint foran der hvor brudeparet sitter.
Vi har også stort utvalg i festremser, men har ikke bilde av det på dette innlegget. Dere får komme innom og se i butikken.
På bildet over ser dere en oversikt over bryllupsutstillingen på Sjarm og Glede. Dere som har vært innom butikken, vet at det er temmelig trangt om plassen her ;-D Jeg har utnyttet plassen godt ;-D
Jeg får stadig høre at det er en godtebutikk for damer, og at de liker at det er mye og se på.
De sier det er hjemmekoselig her ;-) Så da er jeg fornøyd ;-)
Selv hadde jeg røde roser i brudebuketten min.  Jeg har den fortsatt fordi den er tørket, og satt inn i ett monter med ramme. Fargene ikke er helt de samme lenger da men ;-) Det med å tørke brudebuketten er egentlig ett godt tips til dere som evt. skal gifte dere. Ta kontakt med noen som kan det, slik at dere kan forevige brudebuketten.
Vi har flere ulike sølvstaker i ulike høyder. Den dere ser øverst på bildet over, er en veldig enkel og grei utgave synes jeg.
Dersom det er noe dere lurer på om å dekke ett festbord, eller om dere trenger en gave, eller annet dere lurer på..... er det bare å komme innom butikken eller sende meg en mail.

Eller kanskje dere bare har lyst å komme inn for å se kjolen..... det er lov det ;-) Kjolen står litt gjemt i butikken i år, så dere ser den ikke med en gang dere kommer inn. Men etter en oppdagelsesferd i butikken vil dere finne den denne sommeren ;-)

Ønsker dere en fin bryllupstid ;-) Klem Hilde 

4 kommentarer:

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Gratulerer med vel overstått bryllupsdag! Brudekjolen var et syn. God idé å lage et eget bryllupsbord med gavetips!
Så mange nydelige ting dere selger!!

Ha en strålende dag videre.

Franske drømmer sa...

Heihei!
Så mye nydelig du har i butikken din!
Her var det mange godbiter :-))

La meg til som følger, og titter innom igjen :-)
Klem

Mitt hverdagsliv sa...

Synd at jeg nå bor så langt unna Rakkestad! Hadde stor glede av butikken din da jeg bodde i Degernes. Det skyldtes ikke minst at man alltid fikk god hjelp og hyggelig service!

Sjarm og Glede sa...

Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger om butikken min og utstillingene mine ;-)
Dersom det er noen som vil ha noe av det dere ser på bildene, så kan jeg sende i posten ;-)
Ønsker alle en flott helg ;-)
Klem Hilde :-)