Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

torsdag 29. mars 2012

Påsken nærmer seg og det skal bli godt med noen dager fri for både store og små. Påsken er en veldig fin tid synes jeg. Det markerer liksom for alvor at nå er våren her ;-) Hestehoven som lyser mot en i grøfta gjør meg rett og slett glad :-)
Skal du pynte et fint påskebord så er det ikke noe i veien for å bruke lilla. Se på bildet over hvor fint det er å blande inn lilla sammen med grønt og gult. Før tenkte man stort sett på lilla som en advent farge, men nå har man fått opp øynene for at det faktisk kan brukes hele året. Det blir veldig vårlig når man blander de tre fargene.


Se på disse hortensia blomstene. De er bare så utrolig vakre, og passer godt sammen med de gule påskeharene fra SIA.


Det er mange som ikke liker gult, og da kan man jo bare bruke grønt istedenfor. Grønt er skjønt ;)
Disse bildene er tatt i butikken. Bare å komme innom om det var noe spesielt du likte ;-)

Vi har forresten fått inn masse klær fra Culture, Massimo, Kjederquist, Tina Wodstrup, Repet mm. Sjarm og Glede vil etterhvert bli halvparten av hvert med klær og interiør. Velkommen inn ;-)

ØNSKER ALLE EN GOD PÅSKE :-) 

HUSK SOLKREM HVIS DET ER BRA VÆR ;-)

KLEM HILDE :-)


1 kommentar:

lillpastill sa...

Hei på deg
Takk for fine ord inne hos meg!
Fortsatt fin tirsdag