Velkommen til Sjarm og Gledes blogg om klær, interiør, oppussing, dekking av bord, reise osv.

Sjarm og Glede er en godtebutikk for damer ;-) Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen ;-) Vi har ett kjempestort utvalg i gaver, interiør, klær, smykker, belter, noe sko mm. Sjarm og Glede er rett og slett en skattekiste midt i Storgaten 15 i Rakkestad i Østfold.

Åpningstider: man-fre 10.00-16.30, tors 10.00-18.00, lør 10.00-15.00.

Vi har dessverre ingen nettbutikk. Vi kan evt sende i posten, om det er enkelte varer dere vil ha, og bor langt unna ;-) Jeg garanterer ikke at jeg har varene igjen på lager, men det er jo bare å spørre på hringsor@online.no Dere finner oss også på Facebook ;-)


Du er besøkende nr : Free Hit Counters

tirsdag 9. mars 2010

"Jula varer helt til påske"

Jeg vet godt at julen er over for lenge siden.... ;-) ("jula varer helt til påske") Men jeg lovte å legge ut bilder av julen på kjøkkenet 2009. Jeg har mange baller i luften samtidig. Så visse ting, som å blogge ;-), tar tid mellom hver gang. Dere må ikke gi meg opp for det ;-) Jeg surfer og ser på deres blogger oftere for å si det slik ;-) Jeg var uten datamaskin i nesten 1,5 mnd. da den røk, men nå har jeg endelig klart å få ut bildene fra kjøkkenet slik det så ut.
Så her har dere dem:
Er som dere ser, veldig glad i rødt og hvitt til jul. Den røde fargen blir så varm og en fin kontrast til det hvite :-). Jeg liker også å blande inn litt engler og naturfargede ting.
Som vist nedenfor med en liten detalj på gardinen :-)

Jeg hang ett god jul skilt inni en hjertekrans, og synes det egentlig det ble ganske fint.
Hmmm....... næmmen se her har vi jammen fått ett kjærestepar siden sist jul ;-) I fjor holdt de god avstand til hverandre, men i år har de klenget seg sammen ;-D Det var da koselig ;-)
Kanskje de har sett på bonde"nisse"romantikk og blitt påvirket. Eller kanskje de er "bare gode venner " ;-) Håper de holder sammen til neste år ;-D
Nå skal jeg ikke si ett ord mer om jul i dag;-)
I butikken om dagen så begynner det å bli gult og grønt. Selv om det enda er mye snø ute, så tiner det litt hver dag. Det er tydelig at det går den rette veien, nemlig mot vår ;-)
Hver sin årstid, har hver sin sjarm ;-)
En god vårtid til dere alle ;-) Klem Hilde :-)

1 kommentar:

En mors verden sa...

Heisann!
Det var nok koselig hos dere i jula, og nå er det jo på tide å pynte til påske.Kommer nok innom deg for å se hva du har til påske:)
Hilsen Ellen:)